Maler for både private og erhverv

Vi udfører malerarbejde

Stampe-design er din professionelle maler, der udfører malerarbejde for både private og erhverv i Ringkøbing, Skjern og omegn. Vi har mange års erfaring og ekspertise i malerarbejde. Herunder kan du se eksempler på vores primære arbejdsområder. Vores malere er dedikerede og professionelle og leverer altid et flot og holdbart resultat. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Kontakt os for mere information på tlf.: 21 90 83 86.

Bygningsmaling

Et af vores primære arbejdsområder er bygningsmaling i forbindelse med både renoveringer, istandsættelse og nybyggeri. Vi tilbyder bygningsmaling både inde og ude og tager naturligvis en grundig snak med dig som kunde om ønsker, behov og økonomi, inden vi påbegynder arbejdet.

Fermacell gipsvægge og gipslofter

Maling af gipsvægge og gipslofter er en stor del af vores arbejde. Dér hvor tømreren slipper, tager vi gerne over. Vi spartler samlinger og huller, fuger og sørger for at væggen eller lofterne fremstår med en flot og plan finish.

Tapetsering

Malermester Claus Stampe udfører også tapetseringsopgaver i både privat og erhvervsmæssigt eller kommunalt regi. Vi kan sørge for præcis opsætning af savsmuldstapeter, filt og væv, og står naturligvis til rådighed med tapetprøver og eksempler og rådgiver dig, så du ender med den mest optimale løsning.

Spartling

Vi tilbyder spartling og fuldspartling af vægge. Kontakt os for at fortælle om dit projekt, og vi kommer med et uforpligtende konkurrencedygtigt tilbud.

Farverådgivning

Stampe-design har en stor faglig viden om malingens type samt farverne og rådgiver gerne i forbindelse med farvevalg inden en maleropgave – men også gerne i forbindelse med dine gør-det-selv-projekter.

​Dekorationsmaling

Malermester Claus Stampe har taget en uddannelse i dekorationsmaling og gamle malerteknikker, hvorfor han tilbyder sin ekspertise i forbindelse med: Marmorspartling, marmorering, odring, lasurteknikker og patinering. Desuden udfører Stampe-design også vægdekorationer i form af eksempelvis abstrakte motiver, kendte figurer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.